Hlavní obsah
Článek

Hned v trojici na sobě zcela nezávislých osob v různých koutech světa se v poslední době probudil exhibicionistický duch. Na nákupy do supermarketu se vydaly dvě dámy a po silnici si pro změnu vykračoval neznámý muž. Na tom by jistě nebylo nic tak zvláštního, kdyby však všichni nebyli zcela nazí.

V úterý nakráčela v rouše Evině do obchodu v newyorské části Saratoga Springs devětačtyřicetiletá Barbara Lafleur. Přestože si jí v první chvíli nikdo nevšiml, po chvíli vzbudila v obchodě pořádné pozdvižení. Žena prý jen prodavačům popřála hezký den a po chvilce vyšla ven.

O něco nebezpečnější bylo počínání neznámého muže, který se nahý producíroval po rušné silnici v londýnském Enfieldu. Tento mladík sebevědomě kráčel mezi auty jen v botách a vysoko vytažených ponožkách. „Nic neříkal, jen vypadal spokojeně a pyšně,“ dodal Tim Stevens, který zrovna projížděl kolem.

Aby toho nebylo málo, i v Brazílii se našla odvážná postarší žena, která se procházela mezi regály s potravinami v supermarketu. Na tuto exhibicionistku se chodili nevěřícně dívat zákazníci v obchodě. Jeden z nich ji pak i nahrál na svůj mobilní telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám