Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Natalie Portman (42) prý řeší velký problém ve svém manželství. Její muž, kterého poznala během natáčení filmu Černá labuť, ji má podvádět s o téměř dvacet let mladší ženou. Podle zahraničních médií se ale herečka snaží své manželství za každou cenu zachránit.

Natalie Portman si své soukromí velmi chrání, ani ona se ale nevyhnula skandálu, který v současné době řeší světová média. S manželem Benjaminem Millepiedem se seznámila v roce 2009, tehdy tanečník a choreograf spolupracoval na slavném snímku Černá labuť. Pár si řekl ano v roce 2012 a postupně se narodili syn Aleph (12) a dcera Amalie (6), které rodiče vychovávají v Paříži a Los Angeles. Problémy podle magazínu Page Six manželé měli už v loňském roce, měli se dokonce rozejít, ale pak krizi překonat. Před pár dny byli dokonce spatřeni v Paříži během večeře s přáteli, kde se spolu bavili a dokonce se líbali.

Francouzský deník Voici ale přišel s informací, že Benjamin má trávit čas s pětadvacetiletou klimatickou aktivistkou Camille Étienne. Dle jejich fotografií měl pár 24. května přijít odděleně do stejné budovy a o dvě hodiny později odejít s odstupem deseti minut. Portman se dle deníku měla o aféře dozvědět už v březnu.

Herečka prý ovšem není z těch, které by se manželství vzdávaly snadno. Podle zdrojů Page Six dělá všechno pro to, aby rodina nebyla rozvrácena. „Nerozešli se a snaží se věci vyřešit. Ben dělá vše pro to, aby mu Natalie odpustila. Miluje ji a jejich rodinu,“ údajně řekl zdroj blízký rodině. Sama Natalie si dál své soukromí velmi střeží, a tak není pravděpodobné, že by se ona sama ke kauze více vyjádřila. Jestli se jí manželství podaří udržet, je tak zatím ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám