Hlavní obsah
Článek

Je to už rok, co byla Agáta Hanychová (38) hostem v pořadu Jaromíra Soukupa (55). Známá influencerka v ten den určitě netušila, co všechno bude za takovou nevinnou návštěvou stát a jak jí otočí život vzhůru nohama.

Právě tehdy totiž mezi Agátou a mediálním magnátem přeskočila jiskra, která se proměnila v lásku, ze které se jim za necelý rok narodila krásná dcera Rozárka.

„Včera jsme se před rokem poznali. Dnes jsme si před rokem napsali,“ uvedla Agáta Hanychová k dojemnému videu, ve kterém zmapovala celý rok se svým Jaromírem Soukupem.

Video odhaluje první setkání, první společné focení, romantické chvíle ve španělské Marbelle nebo New Yorku, kde má Soukup nemovitosti. Na vzpomínkovém záznamu nechybí odhalení pohlaví jejich dcery, které bylo do té doby tajemstvím, pak i střípky z porodu a pomyslnou třešničkou na dortu jsou krásné rodičovské momenty s maličkou dcerkou.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých vzkazů.

„Nádherné, něžné a krásně zpracované video. Navzdory všem začátečním hnusným hejtům, láska je mocná a stále silnější. Opravdu, není co dodat. Přeji vám mnoho krásných let,“ napsala jedna z Agátiných „holčiček“.

„Je to dobře Aguš, že sis s Jaromírem napsala. Jste parádní pár a máte spolu úžasnou, krásnou a hodnou Rozinku,“ uvedla další.

„Je to nádhera. Koukám na to video a mám husí kůži. Podle mě je Jaromír přesně ten chlap, kterého jste v životě potřebovala. Převyšuje vás a dokáže se postarat. Není to prostě žádný béčko. A není nic lepšího, když si ženská může chlapa vážit a vzhlížet k němu,“ podotkla sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám