Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zoe Saldana (45) se v minulosti blýskla ve spoustě úspěšných filmů a její kariéra rozhodně není u konce. Právě teď natáčí další hit a v šatně vytvořila video, které sdílela se svými fanoušky a dopřála jim tak pohled na své perfektní tělo.

Herečka je další z dam, které když ohlásí svůj věk, patrně jim nikdo neuvěří. Zoe Saldana porodila tři kluky, ale díky cvičení je v perfektní kondici a ani její obličej by neprozradil to, že už před čtyřmi lety oslavila čtyřicátiny. Možná i proto si jí velké produkce vybírají do svých trháků. Ve svém rejstříku má například účast v sérii Avatar a pozor - ohlášené má i další díly, které budou vznikat v roce 2024, 26 a 28. Objevila se ale i ve Strážcích galaxie, Star Treku, Avengers nebo Pirátech z Karibiku.

Teď by měla natáčet v Paříži snímek Emilia Perez se Selenou Gomez v hlavní roli a fanouškům dala nahlédnout do své šatny. A nejen tam. Zoe se ukázala nahoře bez, kdy si svá ňadra zakrývala jen jednou rukou a natočila nejen své břišní svaly, ale také tetování věnované svému manželovi Marcu Peregovi. Herečka má na svém těle dokonce deset různých tetování.

Jejích 10, 7 milionů fanoušků video samozřejmě ocenilo. „Je pravda, že tohle břicho porodilo všechny ty kluky?“ píše jeden z nich. „Tohle tělo potřebuju,“ napsala jiná fanynka. „Tahle žena mi pomohla zvýšit sebeúctu, je tak krásná a přirozená, jako jedna z mála v Hollywoodu,“ napsala další. A jiný fanoušek dodal, že je krásná prostě všude. Tak nezbývá než se těšit na další film s touto půvabnou herečkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám