Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z bývalých krásek z Pobřežní hlídky Donna D’Errico (55) se světu v posledních letech ukazuje hlavně přes sociální síť, kam přidává převážně svůdné fotky. Na ulici by ji ale její sledující možná nepoznali.

Na Instagramu ji sleduje 1,7 milionů lidí a většina z nich se těší na každou fotku, kterou Donna D’Errico přidá. Ráda se ukazuje v sexy spodním prádle a její obličej rozhodně neprozrazuje její věk. Sklízí pochvalné komentáře, lidé se ale pozastavují i nad tím, že ve svém věku si ke kráse určitě dopomohla i prací plastických chirurgů. To herečka odmítá. „Lidé rádi říkají, že za své tělo vděčím plastické chirurgii. Jestli z toho, že to říkají a že tomu věří, mají lepší pocit sami ze sebe, tak prosím,“ napsala na sociální síti s tím, že přiznala jediný zákrok, a to odstranění přebytečné kůže poté, co zhubla dvacet kilo.

Teď ji paparazzi přistihli na procházce se synem v Hollywoodu, a to zcela bez make-upu. V bílé kombinéze, kterou oblékla na žlutou sportovní podprsenku. Ke kombinéze zvolila bílé tenisky, kšiltovku a batoh. Na první pohled by lidé možná ani nepoznali, že právě v této ženě se skrývá krasavice, kterou vídají na sociální síti. Fotografie obletěly svět a i v komentářích se hojně objevují názory o tom, že Donna na Instagramu a v reálu jsou dva různí lidé. Snímky teď můžete v naší galerii posoudit i vy.

Reklama

Další články

Načítám