Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlize Theron (48) je jednou z hereček, jejichž krása a šmrnc jsou s přibývajícím věkem ještě větší. Kráska skutečně zraje jako víno a stačí jediná fotka v zrcadle k tomu, aby šli její fanoušci do kolen.

Herečka má za sebou sice spoustu úspěšných filmů a k tomu je velmi krásná, nikdy ale neměla hvězdné manýry a práce je pro ni prostě - práce. „Více práce nijak nezmění mou slávu. Vždycky to byla spíš průměrná jízda. Nikdy jsem nepatřila k lidem na levelu Kim Kardashian,“ řekla magazínu Harper´s Bazaar. Charlize své soukromí příliš nedává na odiv, a tak se neobjevuje na prvních stránkách bulvárních magazínů. O jejím soukromí víme tolik, že vychovává dvě adoptované děti a nedávno byla přistižena ruku v ruce s modelem Alexem Dimitrijevicem.

Občas ale svým fanouškům přeci jen nechá nahlédnout do svého života a pak to stojí za to. Na sociální síti sdílela snímek ze šatny zřejmě během natáčení nového filmu. Na sobě měla pouze černé body, na něm zcela průsvitné šaty a sako. V outfitu vypadala perfektně a toho si hned samozřejmě všimli i její fanoušci, kteří ji zahrnuli pochvalnými komentáři. „Vypadala jste někdy na nějaké fotce špatně?“ zní hlas jednoho z fanoušků. „Vždycky jako první kontroluji, jestli nemáte prsten na ruce. Jako kdybych měl šanci, haha,“ píše jiný. „Ó můj bože královno, vypadáš úchvatně jako vždy,“ přidává se další hlas. Je vidět, že Charlize určitě dělá hodně pro to, aby byla v kondici a výsledky jejího snažení jsou opravdu efektní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám