Hlavní obsah
Článek

Bavič a moderátor Jiří Krampol (85), který už léta září na obrazovkách Primy v pořadu Nikdo není dokonalý, se po nedávných excesech své ženy rozhodl, že si pořídí lepší model. Hanu Krampolovou (†59) vzal k holiči, a i když teď podle něho vypadá jako Nastěnka, nad její proměnou se tetelí radostí. „Hanička mi vážně strašně moc omládla,“ svěřil se nám Krampol.

Zlobivou Krampolovou, která posledního půl roku dělala samé lumpárny a manželovi přidělávala starosti, si vzal do parády profesionální kadeřník Martin Žifčák. Vlasy jí obarvil, udělal jí melír a účes, který má blízko k eleganci prvorepublikových dam.

„Konečně budu mít doma Nastěnku,“ radoval se Krampol, který se také, i když velmi nerad, podrobil proceduře stříhání. A na manželku pak práskl, že kvůli jejím průšvihům, kdy jedné známé neustále dokola psala sprosté esemesky, přišla o mobil. „Léčí se u psychiatra, a ten usoudil, že bude nejlepší, když mobil teď mít nebude. Myslím, že poslední dobou je Hanička vzorná a všechno se lepší,“ doufá herec.

Jeho manželka sice nedávno musela kvůli svým sprostým esemeskám znovu na policii, obviněna však prý nebude. „Takovými věcmi se prý nemají čas zabývat,“ dodal Krampol.

Reklama

Další články

Načítám