Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska jako hrom. Ta na každém kroku přímo srší ze zpěvačky Mel B (48) a jejího snoubence, kadeřníka Roryho McPhee (34). Pár spolu momentálně tráví dovolenou na Ibize a jeden druhého se nemohou nabažit.

Melanie Janine Brown sice měla celosvětový úspěch díky skupině Spice Girls, v lásce ale štěstí nikdy moc neměla. Dohromady má tři děti, každé s jiným otcem. Dceru Phoenix Chi Gulzar s tanečníkem, se kterým byla dva roky, druhou dceru Angel Iris Murphy Brown má s Eddiem Murphym. Vztah trval jen pár měsíců a herec si prý dokonce nebyl jistý, jestli je dítě jeho. Třetí dcera Madison Belafonte vzešla ze vztahu s manželem Stephenem. Po desetiletém manželství Mel B prohlásila, že ji muž celou dobu psychicky i fyzicky týral.

Před třemi lety ale přeskočila jiskra mezi ní a kadeřníkem Rorym McPhee, kterého zpěvačka znala už delší dobu, neboť byl kamarádem její sestřenice. Do vztahu ji prý „tlačily“ i její kamarádky, kolegyně ze Spice Girls Mel C a Emma Bunton. Ty byly prý velmi šťastné i poté, co loni v říjnu došlo k zásnubám. „Emma plakala, Mel C také. Všichni z nás byli potěšeni a řekli, že milují Roryho, že je úžasný,“ svěřila se zpěvačka na Goggleboxu.

V současné době si Mel C a Rory užívají sluníčka na Ibize a každý, kdo je spatří, si může pomyslet, že se chovají jako „zamilovaní puberťáci". A není divu. Zpěvačka o Rorym mluví jako o lásce svého života a nedá na něj dopustit. „Poprvé v životě jsem zasnoubená s krásnou, upřímnou osobou, díky níž se cítím chráněná a milovaná, a to si chci užít,“ řekla v minulosti časopisu Hello!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám