Hlavní obsah
Článek

Prostořekost a potřeba podělit se o své pocity s přáteli na Facebooku se nevyplatila mladíkovi, který slouží u britské čestné stráže. Osmnáctiletý Cameron Reilly se totiž cítil nedoceněný, když kolem něj projela Kate Middletonová s princem Williamem a ani si jej nevšimli. To se jej natolik dotklo, že neváhal o nastávající člence královské rodiny prohlásit, že je hloupou nafoukanou krávou.

Servítky si rozhodně nebral ani v pokračování svého statusu na Facebooku a Kate následně počastoval ještě peprnějším pojmenováním, a to snobskou děvkou. Není proto divu, že se na královskou svatbu nepodívá a ještě se bude muset ze svých výroků zpovídat, jelikož jej podle mluvčího britského ministerstva obrany prošetřují úřady.

Celá aféra začala přitom docela nevinně. William s Kate projížděli kolem gardy a mávali na její členy oděné do typických červenočerných uniforem a vysokých kožešinových čepic. Reillyho si však Kate dovolila přehlédnout. Uražený mladý muž poté napsal na sociální síť Facebook status v tomto znění: „Kate a William kolem mě v pátek projeli a všeho, čeho se mi dostalo bylo pitomé zamávání, zatímco se ona dívala na druhou stranu ode mě, hloupá nafoukaná kráva. Nejsem pro ně dost dobrý! Snobská děvka. Koho vlastně sakra zajímá?“

Mladík se přitom ve svých komentářích nežinýroval ani dřív, na jeho Facebooku se již objevily narážky s rasistickým či antisemitistickým podtextem.

Související témata:
Status

Reklama

Další články

Načítám