Hlavní obsah
Článek

Romantickou dovolenou u jezera Como v Itálii si momentálně vychutnává nový herecký pár Kevin McKidd a Danielle Savre. Devětačtyřicetiletý skotský herec, známý převážně ze seriálů Řím, Chirurgové a Cestovatel, ale rovněž třeba z ikonického Trainspottingu z roku 1996, našel zalíbení v o patnáct let mladší americké kolegyni Danielle Savre. Ta se pro změnu proslavila například rolí v seriálu Station 19.

Až dosud se nevědělo, že spolu tihle dva randí. Herec je ovšem svou kolegyní, s níž hraje v Chirurzích, doslova okouzlen. Konkrétně Kevina nenechávalo v klidu především její pozadí, na nějž mu sjížděly pohledy každou chvíli. Dvojice se od sebe nemohla odtrhnout a objetí a polibky nebraly konce.

McKidd se koncem loňského roku po čtyřech letech manželství odloučil od své druhé ženy Arielle Goldrath, s níž má dvě děti, o čemž informoval na sociálních sítích s tím, že se jednalo o jejich společné rozhodnutí.

Z předešlého manželství s Jane Parker má rovněž dva potomky. S Jane se rozvedl po osmnácti letech v prosinci 2017. Herec neztrácel čas a hned následující měsíc pojal za manželku právě Arielle. Danielle oproti tomu zkušenosti s manželstvím prozatím nemá.

Reklama

Další články

Načítám