Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žebříček časopisu Forbes každoročně sleduje nejbohatší ženy světa a jejich jmění. Letos se na vrchol dam ze showbyznysu dostala Rihanna, astronomické částky ale vykázaly i Kim Kardashian (43) a další úspěšné „self-made“ ženy, tedy ty, co k bohatství přišly svým vlastním umem.

Zajímá vás, kdo si svým uměním dokáže vydělat nejvíc? Žebříček nejbohatších žen teď odhalil čísla, která jsou pro běžného smrtelníka nepředstavitelná. Z umělkyň je na tom nejlépe Rihanna, která se mezi všemi bohatými ženami světa, tedy nejen těmi ze sféry showbyznysu, umístila na 20. místě a má mít jmění ve výši v přepočtu jednatřicet miliard korun. V kategorii zpěvaček se za ní umístila Taylor Swift (34), jejíž jmění by mělo činit více než šestnáct miliard. Nutno ale říct, že na rozdíl od Rihanny, která má jako zdroj příjmů hudbu i výdělky z kosmetického impéria, Taylor jen zpívá.

Jako podnikatelka v showbyznysu je na 21. příčce nejlépe Kim Kardashian (43), která by měla mít jmění v hodnotě 26 a půl miliardy korun. Ta nejvíc vydělává na své firmě s oblečením a také na kosmetických produktech. Oblíbená herečka Reese Witherspoon (48) se umístila na 59. příčce a částka činí 9,7 miliard korun. Podle Forbesu je nejbohatší herečkou světa a jen skoro půl miliardy korun si údajně vydělala tím, že hrála v deseti dílech seriálu The Morning Show, což vychází na 44 milionů korun za jeden díl.

Na 45. místě žebříčku skončila Madonna s necelými 13 miliardami, Beyoncé na 45. místě s dvanácti miliardami korun. Na předních příčkách se ale drží třeba i sestra Kim Kardashian Kylie Jenner, Celine Dion, Dolly Parton, Barbra Streisand, Oprah Winfrey nebo Ellen DeGeneres.

Reklama

Další články

Načítám