Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jordánské metropoli Ammánu, konkrétně pak v paláci Zahran, se ve čtvrtek konala svatba korunního prince Husajna a saudsko-arabské architektky Rajwy Al-Sajf. Kromě členů rodiny, místních významných osobností a šejků se na ni sjeli i členové královských rodin z celého světa. Všichni následně zavítali na svatební hostinu, kde panovala uvolněná atmosféra.

Banketu pořádaného králem Abdalláhem II., otcem ženicha, se v prostorách paláce Al Husseiniya účastnili například nizozemská královna Máxima s králem Vilémem Alexandrem a jejich devatenáctiletou dcerou princeznou Catrinou-Amalií, dánský korunní princ Frederik s princeznou Mary či britská princezna Beatrice.

Nechyběli ovšem ani švédská princezna Viktorie s manželem princem Danielem, s nimiž trávili nejvíce času rovněž přítomní princ William (41) s Kate (42). Princeznu z Walesu přitom na banketu rozhodně nešlo přehlédnout. Zvolila totiž zlatou róbu s názvem Georgia od své oblíbené návrhářky Jenny Packham. Ve třpytivém modelu s cenovkou bezmála pět tisíc liber (137 tisíc korun) vypadala kouzelně.

Noblesní look doladila psaníčkem Prada a výraznou tiárou ve vlasech. Výrazným prvkem byly také visací náušnice Cartier, jimiž vzdala hold zesnulé královně Alžbětě II., které v minulosti patřily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám