Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) si možná již brzy přestane užívat to, že je jedinou nositelkou netypického křestního jména ve světě showbyznysu. Bývalá hvězda Novy, moderátorka Markéta Mayerová totiž ve společnosti poprvé předvedla svoji jedenáctiletou dceru Agátku. A protože i po otci Slávkovi Bourovi má v sobě holčička komediantské geny, asi o ní ještě uslyšíme.

Markéta, která se po rozvodu s Bourou zakulatila, shodila téměř dvě desítky kilogramů, a tak si měla na jarmarku, kam s dcerou dorazila, hodně co povídat hlavně s výživovou poradkyní Kateřinou Cajthamlovou. Ta byla v šoku, jak skvěle Markéta hubnutí zvládla.

„Bylo to několik aspektů, musela jsem si to změnit v hlavě, sportovat, projít očistnou kúrou a změnit jídelníček,“ prozradila Markéta na mikrofon všem ženám na jarmarku, jehož výtěžek byl určen pro nadaci Terezy Maxové. S úbytkem kil ale následoval problém v šatníku, nemá teď co na sebe. Tak se snažila vybírat z toho, co ostatní ženy přinesly. Ale na zlatý pásek, jenž věnovala Cajthamlová, protože si s ním nevěděla rady, si netroufla.

„S paní doktorkou jsme se na jarmarku krásně pobavily, je moc příjemná,“ uvedla Mayerová, která 30. května v divadle Hybernia pokřtí svoji knihu o travesti skupině Screamers a následně ji čeká moderování charitativní akce v jižních Čechách.

Reklama

Další články

Načítám