Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Vilma Cibulková (61) je pro mnohé televizní diváky synonymem pro sex-appeal. Má totiž stále jiskru, vypadá skvěle a humor ji neopouští. Vilma se tentokrát na veřejnosti ukázala v netradičním outfitu. Na módní přehlídce v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici se předvedla jako zdravotní sestřička v barevném pracovním oděvu.

Cítím se v tom dobře, toto nosila má paní doktorka a já jsem jí to záviděla, tak jsem se jí ptala, kde tento nádherný obleček vzala. Jak si můžete povšimnout, mám tam prasátka, koloušky, srnečky. Mám odpozorované, že když jsem ještě chodila s dětmi k lékaři, tak se víc bojí rodiče, jejíchž děti potom zákonitě brečí, takže já si myslím, že barevné oblečení lékařů rodiče nevyděsí,“ svěřila se Vilma Super.cz.

Celý projekt pod záštitou nadace Čokoládové děti má ukázat veřejnosti, že by pediatři a sestřičky na dětských odděleních měli nosit barevné a veselé pracovní oděvy. Děti by pak netrpěly syndromem bílého pláště.

Samotnou herečku energie neopouští. S blížícím se létem zatím nemá naplánovou žádnou dovolenou a přes prázdniny bude točit. „Mé léto bude pracovní. Odlétám do Chorvatska, tam točím několik obrazů a pak se vracím do Česka a dotáčíme tady. Co se týče divadla, tak to už mám sezonu ukončenou, hrála jsem už před létem naposledy,“ dodala během rozhovoru Vilma Cibulková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám