Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stálice zpravodajství televize Nova Rey Koranteng (49) je šťastným otcem tří dcer. Na Den dětí ale oblíbený moderátor pracoval, a tak svátek všech dětí s rodinou dooslaví tento víkend.

Nejstarší dcera, tak to je dospělý člověk, i když pro mě je to stále dítě. Je jí 27. Ta další, sedmnáctiletá, tak ta se považuje za dospělou a ta sedmiletá je na škole v přírodě. Dětský den tedy oslavíme o víkendu. Opečeme buřty nebo něco takového,“ popsal Rey své víkendové plány.

Jak nám Rey přiznal, každá dcera je trošku jiná. Nejstarší Vanessa je byznysový člověk. Prostřední Sofie je prý taková tajemná slečna a moderátorské vlohy začíná vidět Rey na své nejmladší dceři Leontýnce „Ona je takový anděl s ďáblem v těle a je hrozně zvídavá, ale nevím, já děti nikam nemanipuluji. Ať si tu svou cestu najdou samy, to je učiní šťastnými. Nejhorší jsou rodiče, kteří do dětí promítají své nenaplněné ambice,“ dodal s úsměvem.

My jsme si s Reyem povídali na módní přehlídce sestřiček ve Fakultní Thomayerově nemocnici. Pod záštitou nadace Čokoládové děti má akce pomoci, aby pediatři a sestřičky na dětských odděleních nemuseli nosit pouze bílé oblečení. Barevné pracovní oděvy s veselými obrázky lépe zafungují na děti, aby se v nemocnicích a v ordinacích cítily lépe. „Já si vzpomínám na jednu paní doktorku z ušního, která mé jedné dceři píchala ucho, když měla zánět a ona jí pak vynadala, že ji mučila. Takže pokud může něco přispět k tomu, že ta panika z toho bílého pláště z dětí odpadne, tak je to určitě chvályhodné,“ doplnil během našeho rozhovoru Rey Koranteng.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám