Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikoleta Spalasová (26), která je jednou ze soutěžících Hlasu ČeskoSlovenska, není jen skvělá zpěvačka, ale také žena, která má ráda nápaditou módu. Nedávno proto své jméno spojila s nejnovější kolekcí mladé české módní návrhářky Terezy Vu a nafotila sérii téměř uměleckých fotek, na kterých vypadá naprosto báječně.

„S Terezou toho máme hodně společného, obě máme rády kvalitu a ve chvíli, kdy se kloubí ještě s pohodlím a s ženskostí, vzniká umění. Proto i fotografie její nové kampaně jsou pojaty umělecky a hravě, protože přesně o tom její šaty jsou a já se v nich cítím skvěle nejen pódiu,“ řekla Nikoleta ke spolupráci s návrhářkou, jejíž tvorba se vyznačuje minimalistickým designem a důrazem i na ty nejmenší detaily.

A nutno podotknout, že skvěle se v nich nejen cítí, ale také vypadá. Především fotka, na níž zpěvačka pózuje v saténovém prádélku, vypadá skvostně. Pozadu nezůstávají ani snímky, na nichž má Nikoleta růžové šatičky nebo outfit složený z modrých kalhot a romantického starorůžového topu. Prohlédněte si fotogalerii a sami posuďte, který model zpěvačce, jež se dnes večer představí ve finále Hlasu ČeskoSlovenska, sluší nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám