Hlavní obsah
Článek

Hvězda komedie Prci, prci, prcičky Tara Reid (36) si největší společenskou událost posledních dní, Mezinárodní filmový festival v Cannes užívá naplno. Chybět v jejím případě nemůže samozřejmě alkohol a noční obrážení místních barů. Takhle zmožená však odcházela odjinud, a to ze soukromé koktejlové párty pořádané její kolegyní - herečkou Evou Longoriou (37). Ta uspořádala večírek na jachtě a sezvala spoustu známých tváří, které se na každoroční festival konaný na Francouzské riviéře sjely.

Tara byla spatřena, jak pod vlivem alkoholu opouští jachtu v doprovodu Fawaze Gruosiho, bývalého herce a současného prezidenta a zakladatele klenotnické značky De Grisogono. Gruosi je častým sponzorem festivalu v Cannes a účastní se podobných společenských událostí mezi celebritami.

Herečka, která po párty sotva došla po svých k přistavenému vozidlu, se byla ze závislosti na alkoholu léčit již v roce 2009. Dvouměsíční pobyt na klinice v Malibu jí však zřejmě moc nepomohl, již o pár měsíců později byla opět přistižena opilá a od té doby se tak stává opakovaně.

Reklama

Další články

Načítám