Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká si Mistress Cleopatra, neboli milenka Kleopatra, a uvádí, že vyrostla v muslimské rodině, v níž ženy musejí vyjadřovat mužům úctu. Ona se živí opakem. „Ředitelé velkých společností nebo lékaři po mně chtějí, abych je ponižovala,“ říká dvaatřicetiletá domina.

Na sociální síti „Kleopatru“ sleduje k 250 tisícům uživatelů, s nimiž sdílí pikantní fotky v prádle, ale také v latexových hidžábech. Vzhledem k jejímu původu a současnému životnímu stylu se často setkává nejen s hejty, ale také s výhrůžkami včetně těch nejhorších, hrozbami smrtí. Ona je však na svou sexualitu pyšná.

„Dominou jsem se stala, když jsem slyšela jiné ženy bavit se o tom. Moji submisivní klienti dělají všechno, co jim řeknu, chtějí se vzdát kontroly, mají fetiš na mamky. Chtějí všechno udělat správně, abych na ně byla pyšná, chtějí mě uctívat,“ uvádí.

„Chtějí, abych jim poroučela, protože ve skutečném životě jsou to oni, kdo dává povely. Jsou to lékaři, manažeři, nezávislí, mocní muži na vrcholu kariéry a já jsem pro ně uvolnění,“ dodává.

Aby se líbila, utrácí hodně peněz za kostýmy, například latexové šaty a hidžáby. Celkem za ně vydala víc než v přepočtu 1,6 milionu korun.

Reklama

Další články

Načítám