Hlavní obsah
Článek

Dvě britské zdravotní sestry, které se připojily ke stávkám zdravotníků v zemi, přijaly nabídku k přivýdělku od společnosti sdílející placený obsah. Osmadvacetiletá Emily Rose a její o dva roky mladší partnerka Kayley Winterson tak svlékly bílé pláště a vyměnily je za svůdné prádlo, v němž se předvádějí klientům. Novou práci si nemohou vynachválit.

Emily s Kayley využily nabídky společnosti OkFans, konkurenta slavnější OnlyFans, která poskytla zdravotníkům během stávky možnost bezplatně se zaregistrovat a sdílet obsah s tím, že jim jde celá provize z prodejů do kapsy.

„Zdravotníci ve Spojeném království mají naši plnou podporu. Pokud se rozhodnete jít do stávky, jsme tu pro vás. Jako gesto solidarity nabízíme 100% provizi všem zdravotním sestrám, které se během této doby připojí k OkFans. Pojďme společně ocenit vaše nesporné zásluhy,“ vyzývala společnost.

Sestřičky Emily a Kayley, které si dřív vydělaly 11 liber za hodinu, tak neváhaly a šly do toho. A rozhodnutí rozhodně nelitují. Nejenže si během pózování užijí legraci, ale přijdou si prý na čtyřnásobek svých dřívějších výdělků.

Reklama

Další články

Načítám