Hlavní obsah
Článek

Americký herec Will Smith (43) je obyčejně k novinářům velmi vstřícný a ochotně odpovídá na jejich dotazy. Před premiérou filmu Muži v černém 3 v Moskvě se ale místo všetečné otázky od reportéra ukrajinské televize 1+1 dočkal polibku na ústa.

To bylo na akční hvězdu příliš a opovážlivému žurnalistovi vystřihl facku, napsal ruský server Life News. „Co máš za problém?“ obořil se Will na mladého muže, odstrčil ho a ještě mu uštědřil letmý pohlavek. „Chtěl mě políbit na ústa,“ svěřil se pak nevěřícně okolostojícím lidem.

Incident, který se odehrál v pátek před kinem Okťabr na moskevském Novém Arbatě, zachytilo několik televizních kamer.

„Mladý muž se k hvězdě vydal přes zátarasy, my jsme si toho ale nevšimli,“ popsal pro Life News situaci jeden z mužů, kteří v kině dohlíželi na bezpečnost. „Když se dostal až ke Smithovi, bylo už pozdě, Will se ale dokázal ochránit sám,“ řekl.

„Hvězdy obyčejně na takové výstřelky reagují klidněji, no ale i my jsme zaspali při mimořádné situaci, tak ještě přijdeme o prémie,“ svěřil se.

„Seběhlo se to tak rychle a nečekaně, že jsem ani nestačil mrknout okem. Will byl mým oblíbeným hercem, ale po tom, co se stalo, se na něj budu dívat jinak,“ prozradil serveru jeden ze svědků incidentu. „Během své kariéry si už měl dávno zvyknout na takovou pozornost fanoušků, to je součást jeho práce,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám