Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší ze tří dcer bývalých hereckých manželů Demi Moore (61) a Bruce Willise (69) Tallulah se svěřila se svými pocity, které předcházely určení diagnózy jejího tatínka. V otevřeném a velmi osobním článku pro magazín Vogue popsala, že dlouhou dobu věděla, že něco není v pořádku, ale že si myslela, že o ni její otec ‚jednoduše ztratil zájem‘.

Devětadvacetiletá Tallulah prozradila, že rodina tušila, že se s hercem něco děje ještě dávno předtím, než se svět loni v březnu prostřednictvím prohlášení rodiny dozvěděl, že kvůli afázii musí ukončit kariéru. Jeho nereagování si prý odůvodnili takzvanou ‚hollywoodskou ztrátou sluchu‘. Po několika měsících se Willisova diagnóza upřesnila s tím, že trpí bohužel mnohem degenerativnější frontotemporální demencí.

V článku Tallulah popsala, že otcův přístup k ní připisovala i narození dětí s jeho druhou manželkou Emmou. Domnívala se, že otec dává přednost právě jim. Willis má s herečkou Emmou Heming další dvě dcery – jedenáctiletou Mabel Ray a devítiletou Evelyn Penn.

Jak se vše začalo zhoršovat, rodina prý dokonce herce začala obviňovat z necitlivosti a Tallulah si prý jeho nezájem brala osobně. „Přestože jsem nemohla být dál od pravdy, můj pubertální mozek se mučil jakousi chybnou matematikou: Nejsem dost krásná pro svou matku, nejsem dost zajímavá pro svého otce,“ popsala Tallulah, která zároveň přiznala boj s anorexií, ADHD a hraniční poruchou osobnosti.

„Zatímco jsem byla zahleděná do své tělesné dysmorfie a chlubila se tím na Instagramu, můj táta tiše zápasil,“ dodala Tallulah, která se svého času dostala dokonce až pod nebezpečnou hranici 40 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám