Hlavní obsah
Článek

Snad ani nejzarytější fanoušci Sexu ve městě nevěřili, že by ještě někdy mohli spatřit ikonickou postavu Samanthy Jones! Po mediálně propíraných neshodách mezi její představitelkou Kim Cattrall (66) a hlavní hvězdou seriálu Sarah Jessicou Parker (59) se nakonec její postava náruživé blondýny vrátí do spin-offu s názvem And Just Like That, konkrétně do druhé série.

Kdo by se ovšem těšil na srdceryvné setkání s kolegyněmi, bude nejspíš zklamán. Cattrall by se podle informací týdeníku Variety měla vrátit pouze na jednu scénu, kterou natočila 22. března v New Yorku, a to aniž by se viděla se Sarah Jessicou Parker, Cynthiou Nixon či Kristin Davis. Ve scéně bude vést Samantha, která se přestěhovala do Londýna, telefonický hovor s Carrie. New York Post pro změnu zjistil, že její výstup byl tak tajný, že dokonce nebyla uvedena ani na seznamu lidí, kteří měli ten den natáčet, takže i většina členů štábu byla jejím příchodem ohromena.

Cattrall již dříve odmítla pokračovat ve své roli ženy lačnící po mužích. Naposledy ji tak ztvárnila ve filmu Sex ve městě 2. Spor se Sarah prý začal kvůli penězům, kdy Parker dostávala za jednu epizodu seriálu až 1 milion dolarů, zatímco její kolegyně 350 tisíc dolarů.

Kim následně neobměkčila ani kondolence od Sarah po smrti jejího bratra. Cattrall jí krutě odpověděla na sociálních sítích: „Nepotřebujeme v tomto tragickém období tvou lásku nebo podporu. Řeknu to na rovinu (pokud jsem tak už neučinila). Ty nejsi má rodina, nejsi moje přítelkyně. Takže ti znovu píšu, abys přestala využívat naši tragédii ve snaze obnovit své lepší já.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám