Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Veselovská (16) boduje v pěvecké soutěži Hlas ČeskoSlovenska a po právu je označována za favoritku. Armáda jejích fanoušků je skálopevně přesvědčená, že drobná rockerka na jeviště prostě patří.

Paradoxně Veselovská si ale nikdy nedovedla představit, že hudba bude jejím povoláním. Proto také po absolvování základní školy rodačka z Pustých Úľan nezamířila na hudební konzervatoř, ale zvolila mnohem praktičtější obor. A teď se podržte, Veselovská bude optičkou.

„Chtěla jsem mít něco v rukách, a tak jsem zvolila toto zaměření na střední zdravotnické škole," nechala se slyšet Anička. Zajímavé je, proč se Veselovská rozhodla pro tento nevšední druh studia. Její otec Ladislav tou dobou trpěl po pádu ze střechy problémy s viděním a dobrotivá dcera mu chtěla pomoct.

„V době, kdy jsem se přihlašovala na přijímačky, to pro mě byla jasná volba. Měla jsem pocit, že takto budu v budoucnu nápomocná," říká šestnáctiletá dívenka.

V současnosti není vůbec jisté, jestli zpěvačka tuto školu dokončí. Anna by se totiž ráda zdokonalila ve hře na kytaru a se stoupajícím úspěchem v Hlase stále více přemýšlí o přechodu na umělecký obor. Budoucnost hvězdy je zatím opravdu ve hvězdách.

Související témata:
Optika

Reklama

Další články

Načítám