Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice, herečka, modelka, ale také účastnice Love Islandu Mirka Pikolová vyrazila za exotikou na Kapverdy. Společnost jí ale nedělá žádný muž ani kamarádka, naopak. Krásná brunetka se rozhodla, že za oceán vyrazí na vlastní pěst, aby se mohla věnovat pouze sobě a svým myšlenkám. Což prý nebylo ze začátku úplně jednoduché.

„První den byl trochu náročný, měla jsem různé pocity, spoustu myšlenek a taky jsem si zaplakala. Chyběla mi rodina a přátelé. Celou dovolenou jsem brala jako cestu za poznáním sebe sama. Zítra odlétám zpět a nechce se mi. Byla to jedna z nejlepších dovolených,“ svěřila se Mirka pro Super.cz s tím, že za hranicemi poznala také nové přátele.

„Den byl postupně hezčí a zábavnější. Naučit se a milovat být sám se sebou je ta nejdůležitější věc v životě. Zjistila jsem tu spoustu věcí o sobě a poznala jsem tu úžasné přátele. Od teď budu každý rok jezdit sama a objevovat sebe. Kapverdy jsou nádherné a moře je průzračné,“ prozradila nám.

Je to už nějaký čas, co se Mirka rozešla se synovcem Michala Davida, fitness trenérem Robertem. Novému vztahu dle svých slov zatím otevřená není.

„Novému vztahu nejsem otevřená, momentálně nechci vztah a nevyhledávám ho. Jsem šťastná sama. Věnuji se osobnímu růstu. A i když to mám teď takto nastavené, tak bůh už pro mě cestu má a ví, co je pro mě nejlepší. Tedy, může se stát, že někdo přijde za týden a bude to ono,“ dodala Mirka Pikolová.

Reklama

Další články

Načítám