Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) už rok slibuje, že vydá svoji sólovou desku. Zatím je ale ticho po pěšině. "Sama si za to nadávám, ale pořád se rozptyluju něčím jiným," přiznala Super.cz Marta. Sice už připravovala písničky v Americe, kam jela za známými muzikanty, ale její fanoušci si ještě musejí počkat.

Nedivíme se, že Marta nestíhala, a její soukromý život, kdy je šťastně zamilovaná do gynekologa Miroslava Vernera, s tím nemá nic společného. Během jednoho roku nazkoušela role ve třech muzikálech, momentálně se objevuje v Bídnících a Katu Mydlářovi, kde musela hrát častěji, neboť další představitelka role hostinské, Ilona Csáková (53) otěhotněla. Kromě toho má za sebou i premiéru velkého moderování přímého přenosu cen Anděl.

A velké úspěchy slaví i v Německu. "S kapelou Die Happy jsme odehráli tisící koncert a náš singl už je zlatý," pochlubila se Marta. Má před sebou i další projekt. "Zatím je to ale tajné, takže i kdybych chtěla, nesmím o tom nic říct," nechtěla prozradit podrobnosti Jandová.

Reklama

Další články

Načítám