Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Benešová (22) je novou vítězkou titulu Miss Intercontinental Czech Republic. Pyšní se dokonalými mírami 90-60-90 a je jednou z mála krásek z Miss, která neplánuje plastiku prsou. Není také důvod. Anna se pyšní přírodními vnadami číslo 5.

"Jako každá holka se sebou nejsem na sto procent spokojená, mám dny, kdy si říkám, šla bych na plastiku nosu. S tím jsem měla vždy největší problém. Ale přijala jsem se, život není o dokonalosti. Zatím žádné zákroky neplánuji," řekla moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Superchat Anička.

Sama přiznává, že dekolt přitahuje pozornost mužů, jsou ale chvíle, kdy jsou velké vnady na obtíž. "Všechno má své pro a proti. Při sportu to není to nejpraktičtější, ale v dnešní době už existují hodně dobré sportovní podprsenky," usmívá se se s tím, že ani v modelingu velká prsa nejsou ideální.

Superchat: Nová vítězka Miss Anna Benešová prý dělá společnici. Jak na fámy reaguje?

"Neuvažovala jsem o zmenšení. Mám velmi malý obvod hrudníku. Přestože mám velká prsa, mám přes prsa 90. Zatím jsem spokojená, jak to je," vysvětluje.

Sama říká, že možná i díky bujnému poprsí působí vulgárně. " I když si myslím, že nepůsobím vyzývavě a vulgárně a ani se tak neprezentuji, na hodně lidí to může působit kontroverzně, aniž bych chtěla," upřesnila Anička.

O postavu pečuje sportem, diety nedrží. "Je to genetika, hodně sportuju, ale neodpírám si žádné jídlo. Mojí velkou výhodu je, že sladkosti, které miluju, sportem spálím. A to, co nespálím, jde do hrudníku," dodala Anička, která je momentálně nezadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám