Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud by se konala oficiální soutěž o nejkrásnější fotbalistku světa, Alisha Lehmann (24) by měla velkou šanci získat první místo. A možná je škoda, že se chce soustředit hlavně na svou kariéru. Na pláži teď ukázala, že by se určitě neztratila ani v modelingové branži.

Alisha má dosud za sebou úspěšnou fotbalovou kariéru a v současné době je útočnicí anglického klubu Aston Villa. O její kráse už toho bylo napsáno hodně, ona sama se ale v minulosti proti vyzdvihování kvalit svého zevnějšku ohradila. „Hodně lidí vidí pouze tu sociální stránku a ne to, jak vlastně hraju fotbal. Někdy jsem z toho zklamaná, protože tvrdě dřu každý den,“ uvedla v rozhovoru pro The Times.

I přesto ale nedávno přišla nabídka, která by nejen Alishe vynesla spoustu peněz. Platforma pro dospělé s předplaceným obsahem fotbalistce nabídla v přepočtu více než milion korun za to, že si u nich založí účet a další peníze jako dar švýcarské ženské fotbalové lize. Hráčka štědrou nabídku odmítla a dál raději sdílí střípky ze svého života se svými třinácti miliony fanoušků na Instagramu.

A teď potěšila všechny, kteří toužili po tom vidět ji bez fotbalového dresu. Se svou nejlepší kamarádkou, bývalkou fotbalisty Édera Militãa Karoline Limou, vyrazila na pláž v Miami a obě vystavily slunci svá těla jen v bikinách s dolním dílem v tanga střihu. O snímek z návštěvy pláže se Alisha také podělila se sledujícími na sociální síti a ti se ve velkém shodli na jednom. Po zhlédnutí snímku musí plakat nejen Éder Militão, ale také Douglas Luiz, se kterým chodila právě Alisha. Ta je momentálně single a vzhledem k její bisexualitě je otázkou, jestli v budoucnu skončí spíše v pánské, nebo dámské náruči.

Reklama

Další články

Načítám