Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co si Gabriela Partyšová (45) užívala na luxusní dovolené. S partnerem, brněnským podnikatelem Igorem Faitem, a synem Kristiánem vyrazili do naprostého ráje na Maledivách. Přestože už je moderátorka zpět v Česku, spřádá už plány na další výlet.

Začátkem května se stihla podívat do Florencie a v plánu má další destinace. „Pořád plánujeme výlety, prázdniny už máme vymyšlené, chceme na Mallorku, také procestovat Španělsko, Francii a chceme být více v Evropě a podívat se, kde jsme ještě nebyli,“ svěřila se Super.cz moderátorka, kterou jsme potkali na golfovém hřišti, během focení titulky luxusního časopisu.

„To, co nás spojuje, mého partnera, syna, ale také jeho děti, je golf, který máme moc rádi. To je naše pojítko,“ řekla moderátorka, která je pyšná na syna Kristiána. Během poslední dovolené se připravoval na přijímací zkoušky na střední školu, které má zdárně za sebou.

„My jsme na Maledivy odjížděli celkem nedávno a po příjezdu měl týden na to se koncentrovat na zkoušky. Už jsme se dozvěděli, že na obou školách uspěl. Mám z něho velkou radost, dnes je velká konkurence dětí v jeho věku,“ řekla moderátorka, která během focení vyzkoušela hned několik modelů. Vedle golfového úboru nechyběly ani sexy koktejlky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám