Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to k nevíře, německá topmodelka Heidi Klum (50) dnešním dnem vstupuje mezi padesátnice. Přesně před půlstoletím se totiž v německém okresním městě Bergisch Gladbach o 111 tisících obyvatel narodila jedna z největších hvězd módní branže, která navzdory skutečnosti, že je čtyřnásobnou maminkou, nikdy nesestoupila z modelingového vrcholu.

V průběhu své více než třicet let trvající kariéry se ukázala být rovněž zdatnou moderátorkou, herečkou, módní návrhářkou, porotkyní v několika soutěžích, a dokonce i občasnou zpěvačkou. Stovky obálek magazínů Vogue, ELLE, Cosmopolitan a dalších včetně titulky plavkového vydání Sports Illustrated či spolupráce s Victoria’s Secret jsou v jejím případě snad už samozřejmostí...

Neméně zajímavou kapitolou je i její osobní život, kdy se jejím prvním manželem v roce 1997 stal vlasový stylista Ric Pipino, s nímž vydržela do roku 2002. Po rozvodu vyplnil místo v jejím srdci frontman Red Hot Chilli Peppers Anthony Kiedis a následně randila se zámožným manažerem týmů F1 Flaviem Briatorem. Ten je dokonce biologickým otcem její dcery Leni, ale již během těhotenství se rozešli a Heidi zároveň stihla navázat vztah se svým pozdějším manželem, zpěvákem Sealem. Ten Leni adoptoval a s modelkou zplodil ještě tři děti – Henryho, Johana a Lou. Heidi se Sealem tvořili jeden z nejhezčích párů šoubyznysu, ale v roce 2014 se rozvedli.

Od té doby dává modelka přednost o poznání mladším mužům. Nejdřív randila se svým bodyguardem Martinem Kristenem, následně s kurátorem umění Vitem Schnabelem a od roku 2018 tvoří pár s o sedmnáct let mladším členem kapely Tokio Hotel Tomem Kaulitzem, jehož si před čtyřmi lety i vzala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám