Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) si sama koupila luxusní dům a dokonce si tam stěhuje i svého přítele, podnikatele Michala Exnera. Dům má na hypotéku a vyhazovu z Novy se i po tom, co se pod všemi moderátory třese země, nebojí.

"Co se stalo Pavlovi Dumbrovskému se může stát komukoli z nás. Ano. Investovala jsem po dlouhých letech do nemovitosti. Myslím, že vím, co si můžu dovolit dnes, když práce je a třeba i ve chvíli, kdy nebude," řekla Super.cz Ochotská.

O vlastním domu přemýšlela několik let. Doposud žila v pronajatém domečku. "Je fajn pocit vědět, na co máš, co si můžeš dovolit. Že to je tvoje a nikdo ti to nemůže vzít. Přemýšlela jsem nad tím opravdu dlouho. Zvažovala jsem," vysvětluje míša, která se do nového domu stěhuje i s přítelem.

"Máme to mezi sebou z mého pohledu úžasné. Chystáme se spolu žít. Čeká mě teď velké stěhování a s partnerem se bavíme i o tom, že bychom to zkusili společně," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám