Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) opět boduje. Poté, co letos vyfoukla kšeft Simoně Krainové (51) a stala se patronkou Elite Model Look, nafotila kampaň na kosmetiku a také nový kalendář v Itálii, se stala tváří další luxusní společnosti. A to jde jen o kšefty doma v Čechách, kde žije kvůli pracovnímu vytížení v zahraničí minimálně.

Stala se tváří firmy, která vyváží zbraně do zahraničí a nyní také vyrábí závodní auta. Taťána podle informací Super.cz inkasovala neskutečný honorář s šesti nulami. „Spolupráce mě velmi těší, je to značka s hlubokou tradicí, která nyní nově vstupuje do povědomí veřejnosti v souvislosti s motosportem, a stává se značkou, na kterou může naše země být hrdá,“ říká Taťána Kuchařová.

Focení nové kampaně proběhlo v areálu Letiště Vodochody a o look kampaně se postaral osvědčený tým profíků v čele s Matušem Tóthem a Ivanou Tokárskou.

Reklama

Další články

Načítám