Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední pondělí v květnu je každoročně ve Spojených státech ve znamení připomenutí obětí války, na které se vzpomíná při takzvaném Memorial Day. Mariah Carey (54) a její přátelé vyrazili v tento den v Hollywoodu na večeři do italské restaurace Dan Tana’s a nebylo pochyb, že se večer vydařil.

Zpěvačka je známá tím, že se na fotografy usmívá za všech okolností, ale tentokrát byla při odchodu z podniku obzvlášť veselá. Mariah navíc zvolila i vkusný outfit, z jehož výstřihu nepřetékaly vnady, ani se jí minisukně nehrnula do nebezpečných výšin. V overalu a kabátku od Burberry vypadala skvěle.

Ač by se mohlo zdát, že zpěvaččina věčně dobrá nálada je tak trochu divadélkem pro veřejnost, zřejmě tomu tak není a majitelka hlasu o pěti oktávách je skutečně sluníčko. Alespoň to o ní tvrdil v jednom z nedávných rozhovorů její exmanžel Nick Cannon, s nímž má zpěvačka dvanáctiletá dvojčata Monroe a Moroccana.

Známý moderátor, který jako vyhlášený proutník a dvanáctinásobný otec, má rozhodně s čím porovnávat, o své bývalé ženě prohlásil, že je naprosto výjimečná a zůstala láskou jeho života.

„Bylo mi dvanáct, když mi Mariah Carey visela na zdi, a nakonec se stala mojí ženou. A navíc je to nejlepší člověk, jakého jsem kdy poznal. Bez ohledu na to, co se v životě stane, říkám si, jak člověk může fungovat a nepustit si negativní energii do svého prostoru. Když jsem zjistil, jak pozoruhodná je, říkal jsem si, že snad ani není člověk. Že je darem od Boha,“ prozradil na konto své exmanželky Cannon v rozhovoru pro web The Shade Room.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám