Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mašková (28) už zahájila sezónu letních open air vystoupení. Obléká svoji neodmyslitelnou růžovou a outfit doplňuje střevíčky na ultra vysoké platformě. "Jsem zvyklá, nemám problém v nich ani tancovat," krčila rameny budoucí účastnice taneční show StarDance.

Tereza žije se svým snoubencem Oliverem Žilákem, kterého si bude příští rok konečně brát (a v našem rozhovoru přidala i pár podrobností o tom, jak by měla svatba vypadat), převážně v Bratislavě. Slovenská metropole se stala po Třinci, odkud pochází, jejím dalším domovem. Hodně pracovních aktivit má ale i v Praze, právě včetně připravovaného ročníku StarDance. "Už jsme si v Praze pronajali byt a partner, protože je zároveň můj manažer, se stěhuje se mnou," prozradila.

"Hodně pendlujeme právě mezi Bratislavou a Prahou, odkud je i moje kapela. A musím přiznat, že bývá průšvih, že někdy potřebuji něco, co je zrovna na druhém bytě. Ale člověk se musí naučit improvizovat a nějak si pomůže," krčila rameny Tereza, která nám vyprávěla i o svém programu na léto anebo nedávné kolizi, kdy někdo naboural její auta a ujel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám