Hlavní obsah
Článek

Za dva roky jí bude padesát, figuru má ale Mel B stejnou, jako když před lety vystupovala se slavnou dívčí kapelou Spice Girls. V prádle se nechala nafotit se svou dcerou, v plavkách se dokonce ukázala i její maminka.

Tři generace ženské krásy. Tak by se mohlo nazvat focení, ke kterému svolila Melanie Janine Brown, která se proslavila jako jedna ze členek slavné skupiny s přezdívkou Scary Spice. Důvodem bylo to, že Mel si v poslední době díky změně jídelníčku a pravidelnému cvičení vybudovala postavu, kterou se nemusí bát v celé kráse ukázat světu.

„Během covidu jsem docela hodně přibrala. Byla jsem doma, neustále jsem jedla a nevadilo mi to, protože jsem nechodila ven. Na začátku tohoto roku jsem se ale rozhodla, že chci zpátky své staré já,“ prozradila Mel B magazínu MailOnline.

Ke cvičení se vrátila i přesto, že před lety byla vdaná za násilníka a hodina strávená v tělocvičně pro ni znamenala jedinou možnost útěku před manželem, jímž byl Stephen Belafonte. „Byla jsem deset let týraná v manželství. A když jsem chodila cvičit, byl to kromě práce jediný okamžik, kdy jsem mohla být mimo domov,“ přiznala.

Dnes si ale cvičení užívá hlavně kvůli sobě samé a výsledky teď může předvést v kampani na plavky a spodní prádlo společně s dcerou Phoenix i maminkou Andreou. „Bylo hezké se sejít a oslavit navzájem svá těla. Všechny máme různé křivky a vybraly jsme si různé plavky a spodní prádlo, takže to pro nás bylo jako oslava,“ říká o focení zpěvačka, která se nebojí toho, že by ji lidé kritizovali jako v případě focení Heidi Klum s dcerou. Kampaň Mel B má prý úplně jinou atmosféru a navíc je její dceři už 24, na rozdíl od Leni Klum, která pózovala v osmnácti.

Mel B ukázala fotky, na kterých pózuje s dcerou i maminkou.

Fotky budou jiné i z toho důvodu, že zpěvačka odmítla jejich retuš. „Jsem ze staré školy a už v době, kdy jsme fotily pro Spice Girls, jsme byly skálopevně přesvědčeny, že se nic nebude retušovat. Zejména za posledních deset let jsem zjistila, že lidé vypadají úplně jinak v civilu a když se fotí na sociální sítě nebo obálky časopisů. A nechápu to,“ řekla zpěvačka, kterou pochvalně podpořili i fanoušci, kteří píší, že je nádherná, úchvatná a senzačně že vypadají i její dcera a maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám