Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dagmar Honsová (43) je novou moderátorkou Počasí na TV Nova. Doposud s televizí spolupracovala v roli meteoroložky, nyní se od 1. června postaví i před kameru.

„Na počasí je úžasné, že se nikdy nezastaví a pořád se něco zajímavého děje. Někdy bývá vyčerpávající s ním udržet krok, ale vždy mne motivuje, když mohu o jeho zajímavostech informovat diváky. Na tom dobře spolupracujeme s Aničkou Bábovskou a Simonou Šimkovou, s nimiž konzultujeme, jak předpověď počasí co nejlépe podat. Říkám si, že pokud někdo díky tomu druhý den třeba jen nezmokne, je to skvělé a stojí to za to,“ prozradila Dagmar Honsová.

Diváci už znají Honsovou jako odbornici z reportáží týkajících se nejrůznějších projevů počasí či dlouhodobých předpovědí. Sbírá i data, na jejichž základě se relace Počasí připravuje.

Dagmar Honsová studovala na České zemědělské univerzitě. Ve volném čase se věnuje svým dcerám, ráda se projede na kole, zvelebuje zahradu, poznává nová místa, stále ale samozřejmě sleduje počasí.

Kolegyně Dagmar Honsové Simona Šimková z Počasí dočasně odchází v polovině června, protože se již brzy stane maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám