Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor Česko a Slovensko má svého druhého vítěze, a to Tomáše Weimanna. Novou řadu bedlivě sledoval také vítěz první řady Vladimír Čapek, který doufá, že se jednou s těmi nejlepšími hráči Survivoru bude moct utkat.

"Tomáš je mladší, je krásnější, je sympatičtější, ale já jsem první. Rozhodně je jedinečný a je to vítěz druhé řady. Doufám, že se spolu budeme moct někdy v Survivoru utkat, akorát jsou léta proti mně. Na druhou stranu mám dceru v pubertě, tak se budu muset udržovat kvůli jejím nápadníkům,“ svěřil se Vláďa s úsměvem pro Super.cz.

Avšak možnou budoucí účast v Survivoru myslí zcela vážně.

„Mám vizi se několik let držet a jenom teoretickou šanci, že bych se mohl do Survioru někdy vrátit a utkat se s těmi nejlepšími, a to nemyslím jen vítěze. Jsou tam hráči, kteří tam zanechali nějakou stopu. Skrytě v to doufám, svěřil se sympatický vítěz Survivoru, který se po konci soutěže vrátil na svou pracovní pozici IT specialisty, která ho baví.

Přesto přiznal, že bude srdcem navždy Survivor, a tak mu přirozeně druhá řada drsné reality show často brala vítr z plachet, na který je zvyklý.

„Jsem člověk, který se rád vrací do své práce, baví mě a naplňuje. Ale ta propojenost se Survivorem je velká, dvojka mě zase trošku vykolejila ze standardu, který bych normálně měl,“ dodal Vladimír Čapek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám