Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější český kouzelník Pavel Kožíšek baví magií dětské publikum už pěknou řádku let. Ve světě kouzel vyrostli i jeho dva synové, kteří mu dělají radost, protože jdou v jeho stopách. Nechyběli tak na slavnostní události, která se v muzeu iluzí odehrála.

Slavnostní pasování Hanky Mašlíkové do nové funkce ministryně sportu a zdravé výživy si nenechala ujít nejen manželka Pavla Kožíška Lucie, ale i oba synové, kteří v muzeu iluzí pomáhají. „Starší Matyáš odmaturoval s vyznamenáním na herecké konzervatoři, takže mu závidím,“ svěřil se Pavel Kožíšek.

„On je na rozdíl ode mne vystudovaný herec. Já jsem herec jedné role, vždy jsem hrál v televizi pouze postavy kouzelníků. Mladší Jakub si zatím střední školu vybírá a v současné situaci, kdy nejsou v Praze pro děti na školách volná místa, je to fakt docela horor,“ dodal kouzelník, který v muzeu přivítal i Václava Vydru, který je už pár let králem České pohádkové akademie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám