Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku! Modelka Petra Faltýnová (46), která je stále vdaná za podnikatele Simona Štekla, s nímž má dceru Adrianku, konečně kápla božskou a promluvila o svém krachujícím manželství. S Leošem Marešem (47) Petra společně přišla naposledy před pár dny na premiéru filmu Líbáš jako ďábel. Ona i její manžel však o rozvodu stále mlžili.

Na přímou otázku, jak to má se svým manželem, v rozhovoru pro Nedělní Blesk Petra konečně řekla pravdu: „Naše manželství je v rozvodovém řízení." Zároveň také poprvé otevřeně potvrdila milenecký vztah s Leošem. „Byli jsme spolu na premiéře filmu, asi je vám jasné, že jsme spolu,“ přiznala okatá Petra, která byla manželovi v minulosti několikrát nevěrná. Mimo jiné například s hercem Jiřím Langmajerem.

Doufejme, že Leošovi nezlomí srdce. Podle našich informací je do ní totiž moderátor zamilovaný až po uši. „Je do ní hodně udělaný. Určitě víc než ona do něj,“ řekl nám kamarád moderátora, který si nepřál být jmenován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám