Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen blázen žárlí, Až se ti jednou bude zdát anebo Prý chlapi nebrečí. To je jen pár písniček, které milují zejména ženské fanynky zpěváka Jakuba Smolíka už desítky let. "V publiku mám střední a starší generaci, ale mně už taky není dvacet," míní zpěvák, který šedesátiny oslavil už před třemi lety.

"Právě na koncertu k šedesátinám v pražské Hybernii jsem byl docela překvapený množstvím mladých lidí okolo třiceti nebo pětatřiceti, kteří si moje písničky zpívali se mnou. Byl bych samozřejmě rád, kdybych mohl zaujmout i ty mladší, ale nemůžu obsáhnout všechno. Dneska je ten svět jiný, divný, sám to vidím i na dceři Petře, které bude sedmnáct. Ona je tedy normální, ale co mi vypráví o spolužačkách," krčil rameny.

Dcera Petra s tátou dokonce zpívala. "Občas se mnou vystupuje, ale už je vyšší než já, tak to vypadá trochu divně, když zpívá: Říkej mi táto, že jsem tvé zlato a já na ni koukám do výšky. Ale pořád je pro mě největší odměna. Když jsem měl ty kulatiny, zazpívala mi písničku Tatínkova holčička a musím říct, že jsem na tom jevišti bulel," svěřil se.

Zpěvák se teď snaží věnovat se spíš rodině, vedle dcery má ještě syna Jakuba. "Je mu deset, jezdí freestyle na motorce, tak se o něj bojím. Teď si zlomil ruku, tak nepojede závody, které loni vyhrál," vyprávěl. "Chtěl bych, aby taky hrál na kytaru, říkám mu, že na to letí holky, ostatně i jeho maminka. Ale on je spíš na tu motorku a tenis," upřesnil Smolík, který v rozhovoru mluvil i o svojí půvabné manželce a postěžoval si, že spíš než jeho Petra poslouchá Marka Ztraceného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám