Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, jako by se slavní herci snad domluvili na tom, že budou společně vozit kočárky. Zatímco Robert De Niro (80) se stal sedminásobným otcem před pár týdny, teď svět obletěla zpráva, že přítelkyně Ala Pacina (82) Noor Alfallah (29) je v osmém měsíci těhotenství.

Robert De Niro má děťátko s přítelkyní Tiffany Chen, se kterou je spojován od roku 2021. O své nové životní radosti se nebál otevřeně mluvit na premiéře posledního filmu a potvrdil, že miminko bylo plánované. Zatímco jeho kolegové mu přáli štěstí, lidem na internetu přišlo jeho počínání nezodpovědné, některé dokonce znechutilo, podle nich dítě nikdy dobře nepozná svého otce.

Teď svět překvapil i herecký bard a De Nirův dlouholetý kolega a přítel Al Pacino. Podle informací magazínu TMZ je jeho partnerka už v osmém měsíci těhotenství. Po boku herce se poprvé objevila v dubnu loňského roku a od té doby byl pár několikrát přistižen na společném rande.

Al Pacino v minulosti vychoval tři děti, dvě s Beverly D'Angelo a jedno s Jan Tarrant. Teď se stane už čtyřnásobným tatínkem, a pokud mu zdraví dopřeje, osmnáctiny svého dítěte oslaví, když mu bude přesně sto let. Herec se zatím k otázkám na svou další životní roli nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám