Hlavní obsah
Článek

Spor mezi exmanželi Ondřejem Brzobohatým (41) a Taťánou Kuchařovou (36) se vyostřuje. Vše zašlo tak daleko, že se muzikant rozhodl podat na Miss World 2006 žalobu k civilnímu soudu za pomluvu. Je totiž přesvědčený, že tento spor rozpoutala právě Taťána.

„Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ uvedl Ondřej Brzobohatý mimo jiné na svém instagramovém účtu.

Sama Kuchařová chce dle svých slov pouze anulaci církevního svazku, zároveň popírá, že by text církevní žaloby s velmi intimními detaily ze soukromí poskytla médiím.

Ondřej Brzobohatý svá rozhořčená vyjádření k celé kauze později smazal a zveřejnil zřejmě úplně poslední. Spor už chce totiž řešit jen za zavřenými dveřmi.

„Mažu dva předchozí příspěvky. Nikoli proto, abych rušil jejich význam a sdělení, ale proto, že to obsahem není nic příjemného a veselého. Respektuji všechny vaše komentáře i názory (nemazal jsem jediný z nich), které jste k nim napsali. Budu doufat, že celá záležitost brzy zmizí z veřejného prostoru, čemuž nebylo v mé moci zabránit, a dál se bude řešit už jen tak, jak od samého počátku měla, tedy za zavřenými dveřmi soudních síní,“ uvedl Brzobohatý, který se v komentářích tentokrát takové podpory jako dřív nedočkal.

„Jako sorry. Ty tady rozpoutáš debaty a dneska po reakcích lidí, že jste vlastně oba trapní, to rychle stáhneš? Tak tady je vidět, kdo z vás dvou je fakt mimo,“ napsal jeden ze sledujících, se kterým mnozí souhlasí.

„Smazal jste to jen proto, že jste neunesl komentáře, a to především u toho posledního příspěvku. Naprostá většina odsoudila vaše chování,“ podotkl další.

„Celé je to divadlo. Mohl jste se soudit za zavřenými dveřmi od začátku,“ uvedl další kritik.

„Nikdo nikde žalobu neviděl ani nečetl. Vše jste rozvířil na sociálních sítích a celé dny jste jen vy a vaše celebrity lynčovali Kuchařovou. Tak to máte charakter? U mě jste teda hodně klesl,“ napsala fanynka. Přesto se našlo i pár lidí, kteří Brzobohatému napsali i pozitivní reakci.

„Nejsme soudci a nemáme právo soudit. Ondro, přeji vám mnoho zdraví, to je nejdůležitější,“ uvedla sledující.

Reklama

Další články

Načítám