Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) se divácky zviditelnila v SuperStar v roce 2021. Momentálně se věnuje budování své pěvecké kariéry. Ač to možná někoho překvapí, tato atraktivní brunetka je bez partnera.

V této branži je těžké si najít partnera. Potkala jsem spoustu mužů, kteří u ženy nerespektují její cíle a ambice. Potom člověk neví, zda ten člověk se chce na vás přiživit, nebo naopak jestli ho to neoslabuje. Dávám si pozor, myslím si, že partner přijde, a do té doby mám stabilitu od své rodiny, přátel a vydavatelství. Mě to nijak netíží, umím být i sama. Je to pro mě velmi důležité,“ svěřila se zpěvačka v našem pořadu Superchat.

Elizabeth nedávno vydala singl a klip s názvem Good Times, který je právě o rozchodu a o tom, dokázat si uvědomit, proč ten vztah skončil. Sama zpěvačka nevidí moc optimisticky, když někdo vstupuje podruhé do stejné řeky.

Zpěvačka Elizabeth Kopecká otevřeně v Superchatu: nikdy mě nepadlo mít něco s Jágrem

„Já mám bohužel tu nevýhodu, že si spoustu věcí pamatuji. Takže když mě někdo zraní, zklame, tak je pro mě těžší dávat druhé šance. A hlavně je těžké potom důvěřovat. Jsem taková, že se zamiluji do pěti sekund, ale do tří sekund se zase odmiluji, když mě někdo zraní. V tomhle mám takový tvrdší přístup,“ říká Kopecká.

Celý Superchat si můžete pustit ve videu v článku nebo si ho poslechnout ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám