Hlavní obsah
Článek

Máte pocit, že je vám postava na fotografii povědomá? Možná jste v otylé ženštině na fotografii hned nepoznali jednu z nejobsazovanějších muzikálových hereček a zpěvaček. Nemusíte se však bát. Hanka Křížková nepřibrala sto kilo. K nepoznání se změnila jen v rámci své nové role „přerostlé“ pacientky Vlastičky v pokračování legendárního seriálu Sanitka 2.

Hanka, která i v reálném životě občas bojuje s nějakým tím kilem navíc, si tak mohla vyzkoušet, jaké to je, být zcela odkázána na pomoc druhých. „Můj kostým nebyl zrovna pohodlný. Vůbec jsem si při chůzi neviděla pod nohy. Těžko se mi sedalo, lehalo, vstávalo, ale i chodilo. Kostymérky mi musely pomáhat,“ svěřila nám Hanka, na které se maskéři skutečně vyřádili.

"Kostým pro mě nejdříve částečně vytvořili z molitanu a různých polštářků. Ten se před natáčením pomocí obinadel a menších polštářků dotvářel. Maskérky úžasně dokázaly vytvarovat i ruce a nohy. Oblékání a líčení dohromady trvalo asi dvě hodiny. Ovšem když jsem musela na toaletu, vše začalo nanovo. Odmotat, svléknout a potom znova oblékat, namotat a tvarovat,“ směje se Hanka, která měla sice jen dva natáčecí dny, ale ty byly dle usměvavé zpěvačky více než vydatné.

Reklama

Další články

Načítám