Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Alžběta Kolečkářová se stále snaží vzpamatovat ze smrti partnera Marcela, který v dubnu spáchal sebevraždu. Společně vychovávali dva syny Louise a Lennyho. Bývalá hvězda SuperStar se poprvé od tragické události objevila na společenské akci.

Nenechala si ujít charitativní galavečer Helping Dolls. "Nemám problém o tom mluvit. Spousta lidí se mě ptá, jak se cítím. Hlavně díky podpoře lidí a blízkého okolí se cítím dobře. I když to není úplně jednoduché," řekla Super.cz Alžběta.

Zvládá to díky podpoře rodiny a přátel. Medikamentům se snaží vyhýbat. "Dám si skleničku, něco na uvolnění, ale prášky neberu. To nemá smysl," vysvětluje. "Musím tu být pro děti. Jsou úžasné. Mladší tomu nerozumí, ale starší to prožívá. O všem s ním mluvím, komunikace je určitě zásadní," upřesnila zpěvačka.

V nejbližší době ji čeká stěhování z domu, kde s partnerem a dětmi žili. "Už nejsem v tom prvotním šoku, pořád nás bohužel čeká spousta věcí, které musím vyřešit. Snad to časem vstřebám. Běhání po úřadech, také se budeme stěhovat, bydlíme v domě, který budeme opouštět. Budeme se přesouvat blíž k rodině," prozrazuje zpěvačka s tím, že být mezi lidmi je pro ni forma terapie.

"Od začátku si to prožívám hlavně sama v klidu. Ale už týden po smrti Marcela jsem měla vystoupení. Je to zároveň to, co mě drží nad vodou. Je to terapie. Také točíme novou desku, na tu se těším," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám