Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Florence Pugh (28) je talentovaná anglická herečka, která už byla dokonce nominovaná na Oscara. A jako správná žena ve svém oboru se kvůli roli nebojí vzdát se třeba i svých vlasů. Jak se ale zdá, Florence si z holé hlavy nic nedělá.

Florence na sebe poprvé upozornila v roce 2014 v dramatu Ztrácení. Později se proslavila ve filmech Slunovrat, Black Widow nebo Malé ženy. Za roli v tomto snímku dokonce získala nominaci na Oscara. Herečka vždy platila za sexy krásku, která na společenské akce chodí často v odvážných modelech. Vždy k ní také patřily delší blond vlasy. Nedávno ale prošla velkou změnou a kvůli roli ve snímku We live in time si nechala hlavu oholit. Poprvé se s hlavou bez vlasů ukázala na letošním Met Gala a se svým účesem sklidila u fanoušků úspěch.

Florence v koupací čepici

A jak se zdá, herečka je se svým novým vzhledem velmi spokojená a vlásky kratší než na ježka si evidentně užívá. Během natáčení nové komedie, která vzniká v Římě, byla spatřena například na večeři se svými přáteli nebo na obědě se svým hereckým kolegou. A to v dobrém rozmaru, tedy až do chvíle, než spatřila paparazzi fotografy. Florence se ale baví i na sociálních sítích, kam umístila svou fotku jen v podprsence a krátké vlasy skryla pod gumovou čepici. „V balení bývám tak pomalá, protože ve starých kufrech nacházím věci, které stojí za pozornost a plnohodnotné domácí focení,“ napsala ke snímku herečka a fanoušci jejímu humoru tleskali. Florence každopádně dokazuje, že dokáže být hereckým chameleonem. Ať jako sexy dáma nebo ošklivé káčátko, vždy se svou vizáží sklízí úspěchy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám