Hlavní obsah
Článek

Všichni mileniálové jistě dobře pamatují na rappera P. Diddyho, který na přelomu tisíciletí bodoval v hitparádách s jedním hitem za druhým. Americkému hudebníkovi, který si v průběhu kariéry několikrát změnil jméno, bude letos už čtyřiapadesát, ale v dobré formě je stále, jak předvedl během víkendu v Miami.

Rodák z New Yorku, jenž je mimo jiné i trojnásobným držitelem ceny Grammy, byl spatřen v neděli s doprovodem během procházky po Miami, kde se v sobotu se svou přítelkyní Yung Miami účastnil zápasu v rámci finále Západní konference NBA. Právě s Yung hudebník randí už několik let, ale jejich vztah je poměrně bouřlivý. Už několikrát se rozešli a opět dali dohromady.

Zpěvák vlastním jménem Sean Combs, který si nejdřív říkal Puff Daddy, poté P. Diddy a v současnosti jen Diddy, má ovšem ještě daleko víc dětí než přezdívek. S modelkou a herečkou Kim Porter, která v pouhých 47 letech zemřela před necelými pěti lety na zástavu srdce, má tři děti – syna Christiana (23) a dvojčata Jessie James a D’Lilu. Rapper přijal za vlastního i syna Quincyho z Kimina předešlého vztahu, chlapce adoptoval, když mu byly čtyři roky.

S designérkou Misou Hilton Brim má ještě sedmadvacetiletého syna Justina Diora. Se Sarah Chapman patnáctiletou Chance a zatím posledního potomka přivítal rapper do rodiny koncem loňského roku, kdy se mu narodila dcera jménem Love, tu mu porodila Dana Tran.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám