Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že když žena prochází zásadní životní změnou, odrazí se to i na jejím účesu. Monacká kněžna Charlene během posledních dvou měsíců podstoupila hned dvě velké vlasové proměny. Nejdříve platinové vlasy ztmavila a osvěžila melírem, následně se nechala obarvit nahnědo. Nedávné spekulace o rozluce ale monacký knížecí pár dementoval...

Zprávy o rozluce knížecího páru zveřejnil francouzský magazín Royauté, tisková kancelář knížecího paláce je však oficiálně vyvrátila. „Rád bych formálně popřel zlomyslné fámy, které začal šířit francouzský magazín Royauté. Prosím, ignorujte tento článek, který je zcela nepodložený,“ uvedl mluvčí.

O krizi se začalo spekulovat v době, kdy se kněžna na veřejnosti objevila bez zásnubního i snubního prstenu.

Ať už je to mezi manžely Albertem II. a Charlene jakkoli, do společnosti vyrážejí jako pár. Nechyběli na korunovaci krále Karla III., kam kněžna dorazila s promelírovanými vlasy, a o víkendu se zúčastnili akcí k příležitosti Velké ceny Monaka. Tam už Charlene dorazila s vlasy oříškově hnědými.

Se stylingem se kněžna nebojí experimentovat. Fanoušci už ji viděli s polodlouhými loknami, mikádem, kratičkým bobem s ofinou i šik rozcuchem, nebála se ale ani extravagantnějších účesů. Na sklonku roku 2020 se na veřejnosti objevila s částečně vyholenou hlavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám