Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Kuklová (44) to neměla v životě nikdy zrovna dvakrát jednoduché. Přesto neztratila víru a optimismus ve dny příští. Z toho, že jí nevyšel ani její vztah s podnikatelem Romanem Holomkem, s nímž má tříletého syna Románka, se půvabná představitelka princezen nehroutí. Samota ji netrápí a soustředí se především na výchovu syna, který je teď pro ni vším.

Poprvé po rozchodu v rozhovoru pro deník Aha! promluvila o svém posledním nevydařeném vztahu a pobytu na Vysočině. „ Byl to takový spíš víkendový vztah. Jen v době těhotenství jsem tam zůstávala déle, třeba čtrnáct dní v kuse. Jednou snad měsíc, ale to je snad nejvíc. Stále jsme měli domov v Praze, lékaře, rodinu, kamarády, proto Romíšek žádnou změnu nepocítil,“ svěřila se Míša.

Finanční situaci Míša, která tvrdí, že normální vztah nikdy nepoznala, zatím řešit nemusí. Na všem se s otcem syna Románka v pohodě dohodli. „Tohle nějak neřeším. Určil si, kolik chce posílat a to posílá. Až to nebudu zvládat, tak to budu řešit, svěřila se křehká Míša, která přiznala, že jí samota nevadí a její největší pomocnicí je v současnosti maminka, která je báječnou babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám