Hlavní obsah
Článek

Ve francouzském Cannes je i po skončení filmového festivalu stále pěkně rušno. Spousta celebrit si pobyt v přímořském městě prodloužila a momentálně už si vychutnává hlavně relax v podobě válení na pláži nebo plavby jachtami. Nejinak je tomu i u topmodelky Stelly Maxwell (33).

Bývalá modelka Victoria‘s Secret měla v Cannes řadu pracovních povinností. Společně s dalšími hvězdami modelingového nebe jako například Brazilkami Isabeli Fontanou a Alessandrou Ambrosio či Helenou Christensen z Dánska předvedly modely v rámci každoroční aukce konané během slavnostního večera pro organizaci amfAR v hotelu Cap-Eden-Roc. Zároveň Stella nechyběla ani na narozeninové oslavě 53. narozenin kolegyně Naomi Campbell.

Nyní tak konečně nastal ten správný čas na odpočinek, který si blonďatá britská modelka narozená v Belgii vychutnává pohodou na pláži s několika přáteli. Stella je mimo jiné známá i tím, že její náručí prošla řada slavných jmen, a to jak z řad mužů, tak žen.

Několik let tvořila pár s herečkou Kristen Stewart, románky si prožila rovněž s Miley Cyrus nebo Bellou Hadid. V roce 2019 byli jejímu vkusu blíž muži, zkusila to například se zpěvákem Liamem Paynem nebo modelem Jordanem Barrettem, s nímž ji dodnes pojí přátelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám