Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdo nemůže upřít Michalu Davidovi (63), že by se nestaral o své svěřence v soutěži Hlas ČeskoSlovenska. Nejenže populární kouč dělá vše pro to, aby finalisté v jeho týmu byli na té nejlepší umělecké úrovni, nejsou mu ale lhostejní ani v osobním životě.

Vypátrali jsme, že například zpěvačce Katce Petráňové pomohl král českých diskoték s jejím podlomeným zdravím. Hitmaker zapátral ve svých dobrých kontaktech a zprostředkoval zpěvačce léčbu u specialistky MUDr. Mikulecké.

„Mám pravidelně horečnaté stavy a Michal David to na mě poznal. Z vlastní iniciativy mi domluvil vyšetření u paní primářky v Motole. Odebrali mi krev a konečně mi zjistili, co mi doopravdy je," potvrdila nám naši informaci Petráňová.

Díky Michalu Davidovi zpěvačka konečně ví, jakou nemocí trpí a indikovaná dieta spolu se zákazem konzumace alkoholu začínají přinášet své ovoce.

O víkendu se bude zpěvačka připravovat na sedmé finálové kolo, které tentokrát díky hokeji bude výjimečně přesunuto na pondělí. Po samotném finále bude následovat již tradiční Rozstřel, z něhož vypadnou čtyři soutěžící.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám